Херој школе са Врачара: Сахрана убијеном Драгану биће у суботу

ГС
Foto: Танјуг/АП

Драган В, убијени радник обезбјеђења школе "Владислав Рибникар" у Београду, биће сахрањен у суботу у 12 сати на гробљу Лешће.

Насмијана легенда, како су га звали ђаци, заувијек ће остати у њиховим срцима, обећавају му. Колико су га вољели и цијенили показују и опроштајне поруке које се шире друштвеним мрежама, а једна од ученица измамила је горке сузе на лице свим присутним који су јутрос дошли да одају пошту и запале свијећу преминулим, пише Телеграф.

Херојски плашт
Наиме, дјевојчица је радника школе нацртала одјевеног у херојски плашт, уз симболичан кратак опис: "Наш херој". Поред овог цртежа око школе се налазе и поруке упућене њему.

- Чувај ми се тамо горе, Драгане мој добри, воли те Лука.

Синоћ је обављен и снимак са ТикТока посвећен легендарном раднику у којем му је један од ученика поручио да ће за њих, све док буду прелазили праг школе, Драган стајати на вратима.

Легенда школе
- Драган је био легенда "Рибникара", све нас је волио и ми њега. Увијек ме је поздрављао када уђем у школу, увијек би ме упозорио да ли је ту педагог да бих могао да се нашалим са другарима. Све нас је чувао и волио, био је сретан и насмијан и уживао у свом послу. Поред Драгана сви смо се осјећали сигурно и сретно - објаснио је ученик "Рибникара".


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана