Градоначелник Београда честитао Дан Републике Српске

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Градоначелник Београда Зоран Радојичић упутио је честитку поводом 9. јануара, Дана Републике Српске.

"Настала на темељима тешке борбе, Република Српска је остварење сна и плод тежње наше браће преко Дрине да живе безбедно и у миру са свима. Република Српска нас у матици Србији 30 година чини поноснима, непрестано нам дајући пример како се воли своја земља и свој народ. Првих 30 година је за нама, а ја од срца желим да обележите још много јубилеја, заједно са Србијом као вашом најјачом подршком", навео је Радојичић.

Он је навео да је Град Београд у претходној години показао да је увијек ту за своју браћу, подсјетивши да је у прошлој години имао састанке с колегама из Бања Луке, Бијељине, Требиња, Источног Сарајева, Вишеграда, Сребренице. "Заједно смо доказали да су наше везе нераскидиве", рекао је Радојичић.

"Радујем се што ћемо и у овој години наставити да радимо на снажењу наших односа. У име свих Београђана, Републици Српској и свим њеним грађанима желим срећну крсну славу Светог Стефана и срећан рођендан. Живела Република Српска! Живела Србија!", наводи се у честитки градоначелника Радојичића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана