Гола жена шетала Карабурмом: Трећи случај за мање од мјесец

ГС
Гола жена шетала Карабурмом: Трећи случај за мање од мјесец

БЕОГРАД - Још један невјероватан случај забиљежен је данас на Карабурми, гдје је уочена жена како шета потпуно нага усред бијела дана по прометној саобраћајници.

Oно што забрињава, јесте то је што ово није усамљен случај већ трећи за мање од мјесец дана, с тим што је до сада било нагих мушкараца. На инстаграм профилу Serbia_live освануо је снимак жене како шета прометном саобраћајницом, између бројних аутобуса и аутомобила.

На постављеним фотографијама види се да је интервенисала и полиција, након чега је нага жена обукла жуту мајицу коју је претходно носила у руци.

Подсјетимо, прије два дана на друштвеним мрежама појавио се узнемирујући снимак мушкарца који потпуно наг шета улицама Врачара, а потом улази и у једну гаражу.

На снимку објављеном на инстаграм профилу “мој_београд_резерва”, види се непознати мушкарац који се потпуно наг шета по Небојшиној улици код Карађорђевог парка пред неколико пролазника, а касније је снимљен и у једној гаражи.

Такође, средином јуна забиљежен је сличан случај на Звездари. На друштвеним мрежама појавио се снимак мушкарца који потпуно наг на Звездари покушава да уђе у продавницу, а потом излази и наставља да шета у правцу Богословије, преноси Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана