Глишић: Вучић рекао да је спреман да се повуче са места председника СНС

Танјуг
Глишић: Вучић рекао да је спреман да се повуче са места председника СНС

БЕОГРАД - Предсједник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић изјавио је да је предсједник Србије Александар Вучић на ванредном састанку вечерас у централи странке рекао да је спреман да се повуче са мјеста председника СНС.

“Уколико председник Вучић остане при своме да подноси оставку, мислим да је то крај СНС, крај каријере које је СНС имала на политичкој сцени Србије, а мислим да након тога следи најгори могући сценарио за Србију који не смем ни да замислим”, рекао је Глишић за телевизију “Пинк” послије састанка посвећеног ријешењу ситуације на КиМ.

Београдски лист “Информер” јавио је претходно да је предсједник Вучић напустио око 21.00 састанак са најближим сарадницима у централи СНС на Новом Београду.

Вучић је упознао партијски врх са притисцима Запада на Србију у вези са Косовом и Метохијом, а недуго потом је напустио партијску централу.

Како додаје “Информер”, поједини функционери говорили су да ни случајно не треба прихватити даље преговоре са ЕУ и САД.

Вучић је, додаје београдски лист, све то саслушао, а онда поручио да ако неко мисли да може и умије боље, он ће се повући.

Рекао је и да ће, ако народ одбије преговоре и ако неко мисли да треба да се економски уништи земља, он вођење државе препустити “паметнијима”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана