Генерални директор ФК Партизан на информативном разговору

Агенције
Генерални директор ФК Партизан на информативном разговору

БЕОГРАД- Генерални директор Партизана Милош Вазура приведен је касно синоћ на информативни разговор након чега је пуштен, преносе медији у Србији.

Дугогодишњи функционер Партизана дао је изјаву на околности везане за ухапшене вође навијача, након чега је пуштен, јавио је Курир.

Вође групе навијача Партизана Вељко Беливук звани Веља Невоља и Марко Миљковић звани Маре ухапшени су у четвртак, а тада је претересено 30 локација широм Београда.

Једна од њих је и просторија навијача Партизана која се налази на јужној трибини стадиона у Хумској, док су јаке полицијске снаге смештене и на западној трибини.

У Тужилаштву за организовани криминал синоћ је почело  саслушање Беливука  који је осумњичен као вођа крииналне групе за  низ тешких кривичних дјела.

Припадници организоване криминалне групе, њих 19, који су у четвртак ухапшени у заједничкој акцији припадника Министарства унутрашњих послова и Безбедносно-информативне агенције, а по налогу Тужилаштва за организовани криминал, синоћ су из СБПОК-а на Макишу приведени у Тужилаштво за организовани криминал, потврђено је из Министарства унутрашњих послова.

У пратњи 22 возила, у којима су се налазили припадници организоване криминалне групе, биле су специјалне јединице Жандармерије и специјалне јединице СБПОК-а, као и припадници Интервентне јединице 92 Полицијске управе за град Београд, додаје се у саопштењу.

Приликом њиховог спровођења до Специјалног суда саобраћајна полиција је блокирала комплетну трасу кретања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана