Гдје су убице ММА борца Стефана Савића?

ГС
Гдје су убице ММА борца Стефана Савића?

БЕОГРАД - Стефан Савић (23), репрезентативац Србије и ММА борац, убијен је у ноћи између 24. и 25. фебруара на Дорћолу. Од тада је прошло шест мјесеци, а од осумњичених за убиство, Василија Гачевића (23) и Марка Даничића (23), нема ни трага ни гласа!

Посљедња информација која је објављена у медијима јесте да су до сада испитани сви свједоци стравичног убиства, међу којима је и свједок из Црне Горе.

Из бјекства звао породицу? Траг који полиција има јесте да је осумњичени Даничић из бјекства контактирао своју породицу.

Он је наводно без знања Гачевића позвао породицу и рекао им да му је тешко, те да размишља о предаји полицији.

Како тврди „Република“, Гачевић и Даничић су након убиства побјегли на Косово и Метохију, нелегалним путем преко административне линије, па се вјерује да им је понестало средстава за живот.

 Тренер Савића, Борислав Ћосић, испричао је за „Блиц“ да је 6. априла одржано финале Европског ММА првенства, те да је управо тада одржана премијера документарног филма посвећеног убијеном младићу.

- Било је много емотивно, нико није могао да суздржи сузе... Стефан је увијек уз нас, чувамо га у заједничким успоменама! - рекао је за „Блиц“ тренер убијеног Стефана Савића, пише Блиц.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана