Гашић: Никакви спискови нас неће спријечити да одбранимо свој народ

Срна
Гашић: Никакви спискови нас неће спријечити да одбранимо свој народ

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Братислав Гашић поручио је да никакви спискови, попут оног који објавило “Самоопредјељење” Аљбина Куртија, неће спријечити Србију да одбрани свој народ на Косову и Метохији.

Гашић је навео да нови списак непожељних Срба који је објавило “Самоопредјељење” Аљбина Куртија није ништа друго него “списак за одстријел”.

Он је оцијенио да су константне провокације и пријетње “Куртијевог трбухозборца Арменда Мује још један показатељ да представници привремених институција у Приштини никада неће оставити Србе на миру”.

“Данашњи списак који је Муја објавио није ништа друго него списак за одстрел. Списак на којем се, између осталог, поред председника /Србије Александра/ Вучића, његовог сина Данила и брата Андреја налазим и ја”, навео је Гашић.

Он је додао да би Муја требало би да зна да се никада не пријети празном пушком, објављено је на сајту Министарства унутрашњих послова.

“Никакви спискови нас неће спречити и уплашити да одбранимо свој народ на Косову и Метохији и увек ћемо бити ту да га заштитимо”, нагласио је Гашић.

Посланик Куртијевог “Самоопредјељења” Арменд Муја објавио је раније данас на “Фејсбуку” списак са називима, како је навео, “српских криминалних организација и њихових руководилаца”, тражећи њихово хапшење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана