Гага Антонијевић: "Катарина Радивојевић је притрчала Бјелогрлићу и рекла: Немој, и ја бих га убила"

ГС
Foto: Агенције

Глумац Драган Бјелогрлић приведен је јуче под сумњом да је с леђа напао редитеља Предрага Гагу Антонијевића и ударио га више пута у главу.

Инцидент се догодио око 4 сата ујутру у нишком хотелу "Амбасадор", а Бјелогрлићу је одређен притвор до 48 сати, преноси портал б92.

 Традиционални нишки фестивал Филмски сусрети пао је у сjенку због скандала који се догодио када је Бјелорлић пришао и почео да удара Антонијевића, у хотелу гдjе су смjештени глумци током манифестације.

О нападу свjедочи и снимак са надзорних камера који се појавио у медијима.

Бјелогрлић је приведен око 9 сати ујутру. Више од три сата је провео у полицијској станици Медијана у Нишу и одређено му је задржавање до 48 сати.

Данас је у Основном јавном тужилаштву саслушање глумца и свjедока инцидента, приликом кога ће бити одлучено да ли ће Бјелогрлићу бити одређен притвор.

Спор око "100 сома": Зашто су Бјелогрлић и Антонијевић у сукобу?

"Данас сам боље. Снимао сам главу, због хематома треба бити опрезан", каже за Тв Прва Предраг Антонијевић.

"Осећам се јако лоше, поражено. То је била једна јако ружна и срамна ситуација. Ван моје моћи и без моје кривице сам нападнут, на подао, кукавички и мучан начин. Више од тога боле коментари, гдjе је Бјелогрлиц поздрављен и траже се изговори за напад", каже Антонијевић који тврди да са њим тог дана није био у контакту.

"Први контакт је био када ме је ударио песницом. То најгоре барабе могу да ураде. Вежбао је очигледно са навијачима. Опсовао ми је Дару, мајку, рекао 'убићу те', 'шта ти мене провоцираш'", тврди Антонијевић и додаје да је са Бјелорглићем била глумица Катарина Радивојевић.

"Они су били заједно, био је ту и Неша који је власник биокскопа Рода. Притрчала јеи рекла немој, и ја бих га убила", испричао је редитељ.

Иначе, спекулисало се да је глумица љута на Антонијевића јер је нема у другој сезони серије "Убице мог оца", као и да је те вечери када се напад догодио охрабривала Бјелогрлића на такав чин.

"Ја нисам са њом после друге сезоне у контакту. Нисам је видео у међувремену. Изгледа да су доста попили, како јављају било је и неких супстанци. Знам да ме Бјелогрлић не воли, открио сам његову корупционашку аферу".

Антонијевић каже да га више од напада боли то што многи подржавају Бјелогрлића, оправдавајући његов чин, па му чак и честитају на томе.

"Шта сам скривио да неко каже 'рука ти се позлатила', као и да сам то заслужио", пита се Антонијевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана