Ер Србија прима нове чланове посаде

Танјуг
Ер Србија прима нове чланове посаде

Усљед планираног проширења мреже дестинација и обима саобраћаја у наредном периоду, Ер Србија је расписала конкурс за пријем нових чланица и чланова кабинских посада.

Заинтересовани кандидати, који имају најмање 18 година, диплому средње школе и течно знање енглеског језика, могу се пријавити на конкурс попуњавањем пријаве на званичном сајту компаније, најкасније до 10. августа. За кандидаткиње и кандидате који желе да се придруже српској националној авио-компанији такође је неопходно да су држављани Републике Србије и да имају важећи пасош, да су комуникативни и имају позитиван приступ у испуњавању свакодневних задатака, пише Блиц.

– Овог љета свједоци смо да се путнички авио-саобраћај убрзано опоравља и да се број путника приближава нивоу од пре пандемије. Да бисмо задржали редовност саобраћаја и квалитет услуга на највишем нивоу, али уједно и спремно дочекали најављено проширење прекоокеанских, евромедитеранских и регионалних дестинација, неопходно је да проширимо тим новим чланицама и члановима кабинске посаде. Као и претходних година, очекујемо велики одзив и интересовање колегиница и колега са искуством у авио-саобраћају, у угоститељству, али и оних који су млади и без искуства, али желе да уђу у ову изузетно динамичну и лепу индустрију која отвара бројне могућности. Свима њим спремни смо да пружимо прилику за даљи професионални раст у компанији која је препозната као један од најбољих послодаваца у Србији – изјавила је Милица Нетковић, директор за људске ресурсе у Ер Србији.

У оквиру процеса селекције, кандидаткиње и кандидати проћи ће кроз посебно осмишљене тестове и вежбе да би се задовољили највиши стандарди рада који се негују у компанији. Неопходни критеријуми по којима ће се пријављени рангирати подразумевају висок ниво знања енглеског језика, спремност да пруже помоћ путнику, уз наглашену мотивацију и жељу да постану део тима националног авио-превозника.

Кандидати који уђу у ужи избор биће у прилици да се уз помоћ стручњака за запошљавање Ер Србије, упознају са динамиком рада, каријерним могућностима и интерним обукама које компанија нуди својим запосленима.

После двогодишње паузе, пријем нових чланова кабинске посаде ове године биће организован по други пут. Након претходно одржаног конкурса и провере у априлу, своју каријеру у Ер Србији је наставило 28 изабраних кандидата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана