Ер Србија обнавља летове до Солуна, Прага и Софије

Танјуг
Ер Србија обнавља летове до Солуна, Прага и Софије

БЕОГРАД - Ер Србија је поново успоставила летове до Солуна, а од 4. јуна обнавља и летове до Прага и Софије, саопштено је данас из националне авиокомпаније Србије.

Српски национални авио-превозник ће током љетње сезоне саобраћати до Солуна седам пута недјељно - два пута дневно понедјељком и петком, и једном дневно уторком, суботом и недјељом. Директан лет на овој релацији у просјеку траје један сат и 15 минута.

Ер Србија ће до Прага током највећег дијела летње сезоне летјети два пута недјељно - понедјељком и петком. Директан лет између српске и чешке престонице у просјеку траје један сат и 40 минута.

У плану је да се летови Ер Србије ка Софији обављају три пута недјељно - два пута дневно понедјељком и једном дневно петком. Директан лет који повезује главне градове Србије и Бугарске у просјеку траје један сат и пет минута.

У саопштењу се наводи да ће, захваљујући врло погодним терминима, путници имати на располагању добре конекције између Солуна и бројних градова из мреже Ер Србије, као што су Амстердам, Стокхолм, Париз, Копенхаген, Диселдорф, Франкфурт, Беч, Цирих, Подгорица, Берлин, Љубљана, Москва и други.

Такође, биће омогућена добра мрежна повезаност између Софије и осталих дестинација Ер Србије, међу којима су Стокхолм, Париз, Диселдорф, Франкфурт, Загреб, Беч, Цирих, Подгорица, Москва, Женева, Њујорк, Милано и други.

Праг ће преко Београда бити одлично повезан са Атином, Солуном, Тираном, Скопљем, Сарајевом, Истанбулом, Букурештом и другим дестинацијама у мрежи српског националног авио-превозника.

Директор комерцијале и стратегије у Ер Србији Јиржи Марек рекао је да је одлука о поновном успостављању појединих летова донијета с обзиром на постепено попуштање ограничења у путовањима, као и приближавање врхунца сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана