Душанка Алексић претучена у Грачаници: Нападач нас је шутирао и ударао палицом

Танјуг
Душанка Алексић претучена у Грачаници: Нападач нас је шутирао и ударао палицом

ГРАЧАНИЦА - Душанка Алексић, коју је ноћас у Грачаници непознати починилац претукао и нанио јој тешке тјелесне повреде, изјавила је да је нападач њу и њеног супруга Драгана шутирао и ударао палицом, тражећи од њих новац.

Душанка, којој је повријеђен нос, током ноћи је пуштена кући из болнице, а њен супруг Драган има повреду главе, поломљено му је и кољено и још је у болници у Приштини, преноси Радио Телевизија Грачаница.

-Ја сам заспала када је супруг приметио да неко лупа, а пробудио ме је када је говорио да нема пара. Нисам знала о чему се ради, а када сам хтела да устанем само ме је неко ударио, осетила сам јак бол и видела локву крви - рекла је Душанка Алексић.

Према њеним ријечима, она и супруг су видјели једног човјека који је био маскиран и није причао, само им је рукама показивао да жели новац.

-Бацио нам је телефоне на под, као и многе друге ствари. Супруг је још увек у болници, поломљено му је колено, повређено уво, а мени је нос повређен, а пустили су ме кући ноћас око два часа. Нападач нас је шутирао и ударао палицом - истакла је Душанка, која је још увијек видно узнемирена.

Она је додала да није примијетила да је из куће нешто однијето. Душанка и Драган живе сами, а она истиче да се плаши да спроведе ноћ у кући.

Повријеђену Душанку јутрос је обишла предсједница општине Грачаница Љиљана Шубарић, која је апеловала на надлежне да починилац напада што прије буде пронађен и кажњен.

-Безбедносна ситуација је нестабилна и ово што се синоћ десило у Грачаници је један монструозни напад, који је узнемирио све нас. Ја од полиције нисам добила никакву другу информацију до оне коју су објавили медији, па сам дошла лично да се уверим о чему се ради - рекла је Шубарић.

Она је истакла да људи у својој кући треба да се осјећају најбезбједније, али да, нажалост, није први пут у Грачаници да људи буду претучени управо у својој кући. Драган и Душанка Алексић претучени су око поноћи у својој породичној кући у Грачаници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана