Драма у Миријеву: Oтео бившу дјевојку и претукао њену мајку

ГС
Драма у Миријеву: Oтео бившу дјевојку и претукао њену мајку

БЕОГРАД - Црногорски држављанин С.Н. (22) ухапшен је, брзом интервенцијом полиције, након што је уз пријетњу пиштољем отео бившу дјевојку у Београду.

Права драма одиграла се синоћ око поноћи у београдском насељу Миријево, сазнаје Информер.

- Младић је бивши дечко те девојке. Наводно су били заједно тај цео дан, у неком тренутку је дошла и њена мајка. Посвађали су се када је он наводно рекао девојци да крене са њим. У неком тренутку је извадио пиштољ из торбице и уз претњу кренуо са девојком напоље - објашњава извор упознат са случајем и додаје:

- Мајка, као и свака мајка покушала је то да спречи, али је он неколико пута ударио. Извукао је девојку из стана, а мајка је пријавила случај полицији. Полицајци су убрзо стигли - прича комшија нападнуте породице.

Према његовим ријечима полиција је недалеко од мјеста гдје мајка и ћерка живе.

- Полиција је одмах кренула у потрагу за младићем и девојком. Настала је јурњава али срећом убрзо су успели да га ухвате. Како сам чуо и пиштољ су му нашли у торбици. Срећом девојка није била повређена али је као и њена мајка била преплашена - наводи комшија.

Подсјетимо, слична сцена се догодила јуче у Обреновцу када је А. В. (59) ухапшен због насиља у породици. Он је својој дјевојци М. М. (44) сјекиром развалио врата од куће, а затим јој рукама нанио повреде по глави и тијелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана