Дојава о постављању бомбе у некој од болница на Косову

Срна
Дојава о постављању бомбе у некој од болница на Косову

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Припадници косовске полиције од јутрос на улазима у болнице и здравствене установе спроводе мјере контроле свих возила и путника пошто је полиција добила дојаву да ће у некој од болница на Косову и Метохији бити изведен бомбашки напад.

Акција пооштрене контроле приласка болницама и здравственим установама спроводи се на цијелом подручју Косова и Метохије, речено је Срни у Косовској полицијској служби.

“Полицији се јавила једна особа која је запретила да ће да нападне некога у болници”, наведено је у саопштењу из полиције.

Руководство Клиничко-болничког центра /КБЦ/ Приштина са измјештеним сједиштем у Грачаници јутрос су из Полицијске станице у Грачаници замолили да особље у болницама у Лапљем Селу и у Грачаници “буде будно” и да полицију одмах обијавесте о сумњивим особама.

Из КБЦ-а су навели да је полиција јутрос извршила рутинску контролу неколико аутомобила на улазима у одвојеним ођељењима у Лапљем Селу и у Грачаници.

Медији на Косову и Метохији јављају да припадници косовске полиције од јутрос заустављају возила која улазе у круг КБЦ-а у сјеверној Косовској Митровици и претресају све аутомобиле, након дојаве да ће у некој од болница на Косову и Метохији бити изведен напад.

Директор КБЦ-а Косовска Митровица Златан Елек рекао је да међу запосленима у тој установи нема узнемирености и да ће сарађиваћети с полицијом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана