Додик: Нећемо дозволити да нас увуку у сукобе

Срна
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Они који су окупили булументу против Србије, Републике Српске и српског народа неће успјети и неће им бити дозвољено да их увуку у сукобе, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик вечерас у Београду на скупу „Србија наде“ да

„Џаба Британцима који окупљају сатрапе, користећи трагичне догађаје“, рекао је Додик у обраћању испред зграде Скупштине Србије у Београду.

Он је истакао да Србија и српски народ тугују за због страдања дјеце у безочном чину учињеном прије неколико дана.

„Неки су помислили да је Србија слаба, јесте тужна, али није слаба, а ово вечерашње окупљање то показује“, истакао је Додик.

Он је рекао да је дошао да подржи Србију, коју води Александар Вучић, који је изабран на изборима, истакавши да та Србија треба и мора да буде поштована.

„Српска је загледана у Србију, овдје смо да покажемо да смо један, јединствен народ. Овдје смо да покажемо да има Срба који хоће да покажу да имамо двије државе и нећемо дозволити да нас увуку у сукобе. Данас смо уз Косово и Метохију“, нагласио је Додик.

Он је напоменуо да је српски народ давно научио да слободе нема без државе и нагласио да Срби желе стабилну Србију.

„Посвећени смо Србији коју предводи Вучић“, рекао је Додик.

Испред Дома Скупштине Србије у Београду у току је велики скуп „Србија наде“, који је сазвао предсједник Србије Александар Вучић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана