Ђурђевић Стаменковски:План запада је дестабилизација политичких прилика у Србији

Танјуг
Ђурђевић Стаменковски:План запада је дестабилизација политичких прилика у Србији

БЕОГРАД- Предсједница Српске странке Заветници и носилац листе “Национално окупљање” Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је, коментаришући синоћње демонстрације, испред Скупштине града Београда да је план запада радикализација и дестабилизација политичких прилика у Србији.

-Вечерашњи инциденти у Београду су нажалост реализација онога на шта је Српска странка Заветници упозоравала и током предизборне кампање и пре тога. План Запада је радикализација и дестабилизација политичких прилика у Србији. Упозорили смо јавност да ће референдумска атмосфера на изборима резултирати хаосом у којом ће поново окренути Србе на Србе да би се земља довела у вазални положај а од актуелног руководства изнудио пристанак за дезинтеграцију државе. Упозорења руских званичника да је посреди мајдански сценарио су још једна потврда да неко жели да Србију сврста међу државе НАТО блока које су увеле санкције Русији, али посреди је и покушај да се ослабе позиције наше земље како би се у потпуности применио фанцуско-немачки план, а Србија трајно и де јуре одрекла Косова и Метохије - рекла је Ђурђевић Стаменковски за Новости.

Она је позвала грађане на мир и одговорност.

-Као странка која у својим темељима баштини државотворну логику инсистирамо на томе да морамо направити јасну разлику између опозиције власти и опозиције држави - рекла је Ђурђевић Стаменковски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана