Дјевојка која је била са убицом из Младеновца прије масакра изнијела нове детаље о њему

GS
Дјевојка која је била са убицом из Младеновца прије масакра изнијела нове детаље о њему

Након трагедије која се догодила у у селима Мало Орашје и Дубона код Младеновца, када је 21-годишњи У.Б. убио деветоро, а ранио 13-оро пуцањем из ватреног оружја, у Младеновцу је настао мук.

Србија је у великој тузи и жалости цијели дан причала о хорор актуелностима, а ријалити звијезда Софија Уна Манић је отворила душу и испричала детаље о томе како је провела свега три ноћи прије масакра, управо са њим.

Она је рекла како је са убицом У.Б. провела заједничко вријеме, те да су заједно са њима били још неки људи познати јавности.

– Три дана прије масакра сам била са У.Б. и у потпуном сам шоку за све што се издешавало, те ноћи нисам могла да дођем себи. – рекла је Уна и наставила:

– Ја дечка знам површно, упознала сам га то вече, био је јако миран и тих, чак није ни пио алкохол, цијелу ноћ је конзумирао воду. – каже она, па закључује:

– Нешто ми је испало у ауту и трудио се пола сата да ми помогне да то пронађем, ма ни на крај памети ми не би пало да може тако нешто да уради, ја када сам видјела шта се десило кад ме шлог није стрефио – завршила је своју исповијест, пише Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана