Дјевојчица која је другарицу напала шестаром тврди да је мотив била свађа од прије две недjеље

GS
Foto: Novosti

Вртлог свакодневних фасцинирајућих вијести богатији је за још једну која се данас прије подне догодила у основној школи 2.октобар у Зрењанину, када је ученица седмог разреда, рођена 2009. године, како је потврдила зрењанинска полиција, шестаром у пределу леђа, близу врата, убола годину дана млађу ученицу шестог разреда, рођену 2010.године.

На сву срећу, повређена ученица задобила је само лакшу тјелесну повреду и након разговора са психологом и указане медицинске помоћи у Ургентном центру, пуштена је на кућни опоравак.

Дјевојчица која је извршила напад шестаром, истражним органима дала је изјаву, а према незваничним изворима, полицији је рекла да је мотив напада била свађа још од прије две недеље, а да је данас био први дан када је наставница ученицима седмог разреда напоменула са за час геометрије у школу понесу шестаре.

Она је то искористила и напала годину дана млађу другарицу из школе.

Такође, незванични извори преносе још два догађаја насиља у најави, у једној зрењанинској основној школи ученик је пријетио да ће убити учитељицу, па је интервенисала полиција и приведени су и ученикови родитељи, а по свему судећи у склопу игрице КК која ових дана  кружи друштвеним мрежама, код ученице шестог разреда основне школе у Зрењанину, пронађен је списак ученика, које је планирала да наводно нападне, преносе Новости.

 

Ухапшена мајка малољетнице осумњичене за вршњачко насиље  

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зрењанину, по налогу главног јавног тужиоца Основног јавног тужилаштва у Зрењанину, данас су ухапсили и одредили задржавање до 48 часова Д.В. (1970) из Зрењанина, због постојања основа сумње да је извршила кривично дјело запуштање и злостављање малољетног лица.  

Како се сумња, њена тринаестогодишња ћерка је данас, у једној основној школи у Зрењанину, у женском тоалету, ножем нанијела повреде у предјелу леђа дванаестогодишњој ученици исте школе којој су у Ургентном центру зрењанинске болнице констатоване лаке тјелесне повреде, саопштено је из МУП-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана