Дјевојчица још била жива када су је нашли: Љекари покушали да је реанимирају

ГС
Foto: Телеграф

БЕОГРАД - Стојан И. (38) ухапшен је због сумње да је ножем убио дјевојчицу Невену П. (16) и повриједио њену мајку, бабу и ујака.

Љекари су покушали да реанимирају несрећну дјевојчицу одмах по доласку Хитне помоћи, јер је тинејџерка давала знаке живота кад су је нашли.

Прије немилог догађаја Стојан са дјевојчицом наводно отишао до центра Рипња и један од комшија је навео  да је брат настрадале дјевојчице такође био у колима са њима.

- Невена и њен годину дана старији брат, наводно нису били у кући. Њих је успут колима покупио Стојан и возио до центра Рипња. У центру је рекао дечаку да оде до продавнице. Када је дечак изашао он је дао гас и одвезао девојчицу. Несрећни брат је сам тражио сестру по Рипњу - прича потресени комшија. 

Осумњичени је најпре силовао, а затим убио 16-годишњу дјевојчицу и њено тијело оставио поред пруге.

Потом је отишао до њене куће гдје је ножем покушао да убије мајку, ујака и баку, потврђено је РТС-у у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

- Мајку је два пута убо ножем у плећку, бабу у стомак, док јој је ујака посекао по руци - објашњава један од комшија убијене дјевојчице.

Осумњичени је затим побегао, али га је полиција брзом акцијом ухапсила.

Како РТС незванично сазнаје, сестра убијене дјевојчице је „за длаку“ успјела да побјегне.

Како се незванично сазнаје, хорор у Рипњу се догодио данас око 14 сати. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана