Дједа убијеног мушкарца: Хтјела је да се уда за љубавника, сигурно га је зато убила

ГС
Foto: Друштвене мреже

МАЈДАНПЕК - „Њен љубавник је ишао са њим у лов, причао сам му да не иде са њим и да ће га убити. Унук ме није послушао, причао ми је да се то неће догодити.“

Овим ријечима прича дједа Дејана П. који је преминуо 5. августа у запаљеном аутомобилу, у наводној саобраћајној несрећи. Након више од два мјесеца, жена је ухапшена и осумњичена да је наручила убиство супруга!

- Она је хтела да се уда за љубавника, сигурно га је зато и убила. Колико знам, четири године уназад је она била са њим. Јадан мој унук - прича неутјешни дједа.

Како каже, када је била трудна са четвртим дјететом звала је љубавника да иде са њом на контроле.

- Била је трудна, носила је девојчицу. Одлазила је на контроле у Мајданпек заједно са љубавником. Она се увек њему јављала кад има контролу и тражила да иду заједно - додаје деда.

Истиче и да је љубавнику ухапшени малољетник братанац.

- Они су фамилија, ко зна шта се све ту издешавало. То нико никада неће знати. Мој унук се тог дана враћао са посла из друге смене, они су га чекали и убили. Не знам шта ће сада бити са четворо деце, без оца и мајке - рекао је деда.

Убили га дан након прославе годишњице брака

Подсјетимо, полиција у Мајданпеку ухапсила је три особе, од којих је једна малољетна, који су 5. августа ове године насмрт претукли мушкарца (33) из села Клокочевац, а онда његово тијело ставили у аутомобил, гурнули га са пута и запалили, преноси Србија Данас.

Њима се на терет ставља кривично дјело тешко убиство.

Љубавник и седамнаестогодишњак сумњиче се да су 5. августа, по претходном договору са супругом трагично настрадалог, која је пружала информације о кретању свог мужа, на локалном путу сачекали га и напали.

Када је он пришао свом паркираном аутомобилу, како се сумња, пришли су му и дрвеном мотком и бејзбол палицом, које је обезбједила његова супруга, га ударили више пута. Мушкарац је од задобијених повреда преминуо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана