Детаљи трагедије у Лесковцу: Убиству претходила жестока свађа око новца

Г.С.
Детаљи трагедије у Лесковцу: Убиству претходила жестока свађа око новца

ЛЕСКОВАЦ - Двадесетогодишњак чији су иницијали М.И. из Лесковца ухапшен је због сумње да је сјекиром убио четири особе, чланове породице, саопштило је Министарство унутрашњих послова Србије.

Осумњичени је ухапшен по налогу замјеника вишег јавног тужиоца. На терет му је стављено кривично дјело тешко убиство за које се сумњичи да га је починио прошле ноћи.

“Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву”, наведено је у саопштењу полиције.

Четвороструком убиству у Лесковцу, које се догодило данас у 14.45 часова у Улици Ратка Павловић, претходила је свађа око новца између Милоша И. (22), који је приведен због сумње да је починио овај злочин, и његовог оца Предрага, иначе главе породице, јавља Пинк.

До свађе је, наводно, дошло око поноћи. Наиме, Милош му је тражио паре, али отац није хтио да му да и тада је он прво сјекриом насрнуо на маћеху, затим је усмртио полусестру, па сестру, а на крају и оца.

Пинк.рс јавља да су сви чланови породице били штићеници Центра за социјални рад.

Милош И. је да, подсјетимо, највјероватније секиром, убио свог оца Предрага (45), своју сестру, а Предрагову ћерку Ану И .(19) која је била у поодмаклој трудноћи, затим Предрагову ванбрачну супругу Данијелу Р. (43), и њену малољетну ћерку Сару (12).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана