Детаљи свирепог злочина у Вршцу: На дан убиства ћерки давао телефон да зове маму

Srpskainfo
Foto: Fb

Марко Б. из Вршца, који је убио ћеркицу па себе, живио је до априла са супругом и дјететом у кући њених родитеља.

Тада се десило породично насиље. Отишао је из те куће и доселио у другу зграду. Шест дана прије убиства осуђен је на условну казну од три године због насиља у породици. Послије тога му је додијељено дијете – објаснио је извор из истраге.

Његова супруга Сузана, додаје извор Курира, није се мирила са том одлуком Центра за социјални рад, већ се жалила, али је наводно услиједио одговор да о томе одлучују људи који су стручни и да она није стручна.

– На дан убиства неколико пута је звао своју бившу супругу и на телефон стављао дијете које јој је говорило да дође и да јој је ту лијепо, међутим, мајка је предосјетила да нешто није у реду. Претпоставља се да је хтио да је намами у стан како би и њу убио – наводи извор Курира.

У документу који су издале службе наводно стоји да “нема опасности по дијете”.

За стравично убиство, подсјетимо, сазнало се преко језивог снимка који је Марко Б. послао цијелом именику из телефона.

– На снимку се види много језивих ствари, причао је неповезано, а види се црвена посуда напуњена водом и мртво дијете. Недуго након тога полиција је дошла, али је већ било касно – наводи извор.

Трагедија какву Вршац не памти, подсјетимо, догодила се јуче око 15 сати кад је Марко Б. удавио своје дијете старо двије и по године, највероватније у кофи воде, а потом се објесио.

Маркова супруга Сузана Б. је око 14.15 сати пријавила дежурној служби полиције да јој је послао поруку преко телефона да ће убити себе и дијете.

Сузана и Марко су били у фази развода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана