Детаљи покушаја самоубиства код Чачка: Трудница се запалила због невјенчаног мужа

ГС
Foto: Илустрација

ЧАЧАК- Трудница Ивана Г. која је покушала да се запали јутрос у селу Бресница код Чачка, наводно је дуго уназад трпјела малтретирање од стране свог невјенчаног супруга П.Ј. који је, према незваничним информацијама стар око 60 година

И.Г. је раније била удата, има троје дјеце из првог брака, а највјероватније због породичних проблема је напустила првог супруга.

Након неког времена почела је да живи са П. Ј. који је према ријечима извора упућеног у случај, "ноторни алкохоличар" који је тукао редовно своју невјенчану супругу. Несрећна жена се једном враћала код родитеља у Ивањицу. Међутим, поново је била принуђена да се врати код насилника.

"Њега је напустила и прва жена и отишла од силеџије. За сада није познато да ли се троје деце налазе у Бресници и са ким деца живе", открива извор упућен у случај.


Екипу Хитне помоћи је наводно позвала породица њеног садашњег невјенчаног супруга и рекла да жена има трудове. Када је су љекари дошли да је преузму, видјели су да има опекотине по тијелу, што породица ниједног тренутка није споменула, наводи извор који је упућен у истрагу.

Након што је тридесетједногодишња жена примљена у чачанску болницу због покушаја самоубиства у деветом мјесецу трудноће, њено здравствено стање се закомпликовало и пребачена је у Клинички центар Крагујевац.

Проф. др Александра Димитријевић, руководилац Клинике за гинеколигију и акушерство УКЦ Крагујевац открила је какво је стање труднице која се полила бензином, а потом и запалила. Истакла је има опекотине и да је одмах консултован и пластични хирург.

“Трудница је тренутно у добрем општем стању, витални параметри су јој добри. Трудноћа је уредна, што значи да не мора превремени порођај. Беба за сада није угрожена. Немамо документацију о претходним прегледима из актуелне трудноће, тако да процену гестације не можемо баш прецизно да извршимо. На основу садашњег ултразвучног прегледа, а и по неким показатељима, сматрамо да се ради о терминској трудноћи, тј. да је у деветом месецу. Процена је да је захваћеност тела опекотинама отприлике 12 одсто од укупне површине. Биће под надзором пластичног хирурга. Тренутно чекамо психијатра да дође у консултацију, за сада немамо процену њеног психичког стања”, изјавила је докторка Димитријевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана