Детаљи о нестанку и убиству Ное: Данима је тражили

ГС
Детаљи о нестанку и убиству Ное: Данима је тражили

Дјевојка Ноа чије је искасапљено тијело нађено данас у центру Београда рођена је као Ђорђе Миливојев, имала је 18 година.

Данима су је тражили, а тијело је нађено у стану у Цара Лазара.

Пронађено тијело у центру Београда

- Још увијек ништа не знамо о њој, и даље је тражимо. Ја снаге немам да одговарам на питања, али нећу одустати док не нађем своје дијете - рекла је забринута мајка прије три дана, када је покушавала да сазна шта се десило с њеним дјететом. Данас је Ноино искасапљено тијело пронађено у стану у центру Београда, у Улици цара Лазара.

Ноа Миливојев из Ковиља посљедњи пут им се јавила у суботу, 17. јуна, када је наводно кренула код момка у Београду. Од тада јој се губио сваки траг, а породица је била веома забринута јер нису имали ниједан траг гдје би могла да буде.

Момак код којег је кренула није је видио
На себи је у тренутку нестанка имала розе хаљину, црне патике, бијели русак и препознатљиве розе кикице.

Мајка је за Телеграф.рс рекла жели да умре од бола, а момак код ког је наводно кренула тврдио је да је није видио.

- Телефон јој није у функцији, можда је искључен можда полупан, не знамо ништа и молимо све људе који било шта знају да нам се јаве. Са нама се чула 17. јуна када је кренула код момка "О" из Београда, а он тврди да је није видио. Молим све да нам помогну, од туге и бола ћемо умријети - причала је несретна мајка 3. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана