Детаљи несреће код Шапца: Фијатом скретао, мотоциклиста се забио у њега

ГС
Foto: Курир

ШАБАЦ- ​Полиција још увијек обавља увиђај на мјесту стравичне незгоде у Церовцу, код Шапца, гдје је данас око 12 часова на мјесту погинуло двоје људи, а након реанимације у шабачкој болници преминуло трогодишње дијете које је у несрећи задобило тешке повреде.

У несрећи су погинули возач мотоцикла Ненад З. (44) из Шапца, Марија С. (33) и њен трогодишњи син.

Александар Протић, вршилац функције основног јавног тужиоца је рекао да тужилаштво у овом тренутку још не може да се изјаснио узроцима незгоде и евентуалној кривици учесника у удесу.

Како преносе српски медији жена С.С., мајка настрадале Марије, која је управљала аутомобиом задобила је тешке повреде и хоспитализована је у шабачкој болници.

Како наводи извор, мотициклиста и аутомобил којим је управљала С.С. из Шапца кретали у истом смјеру из правца Шапца, па се претпоставља да је до несреће дошло приликом скретања аутомобила са пута.

Мотоциклиста је отпозади свом силином ударио у аутомобил и том приликом је на мјесту страдала Марија С., која је са својим трогодишњим сином сједила на задњем сједишту.

Према првим информацијама, у удесу је учествовао и камион, али се испоставило да је он заправо само први наишао послије удеса.

Насред пута који је дуго послије несреће био блокиран због увиђаја, па се из оба правца створила велика гужва, остао је скоро смрскан мотоцикл, док је аутомобил остао одгурнут у каналу поред пута, уз ограду сеоског гробља.

Далеко иза настрадалог мотоциклисте у истом смјеру возио је други мотоциклиста који се зауставио на мјесту несреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана