Детаљи крвавог пира код Крушевца: Зоран је био јако богат, један човјек му је дуговао чак 70.000 евра

ГС
Foto: Курир

КРУШЕВАЦ - Зоран Р. (54) из села Милутиновац који је јутрос, како се сумња, пуцао у главу љубавници И. Л. (44) из села Дедине а потом убио супругу В. Р., како кажу мјештани био је један од најбогатијих људи у овом селу.

"Били су пољопривредници, а и радили су у фабрици каблова у Крушевцу. Ћерке су се удале у два села, исто богато. Његова кућа је на почетку села, сви знају где живи. Зоран је свима помагао, али се знало да воли жене. Цело село је знало да има љубавнице. Имао је доста воћа, поврћа... Кућа у којој је живео је лепа, фино сређена, велико двориште... Како да кажемо, баш су добро живели. Толико је помагао и позајмљивао да му један дугује чак 70.000 евра", каже један мјештанин за Телеграф.

Рођаци открили да је имао 3 љубавнице

"Ово му је трећа љубавница, а жену коју је убио је довео у кућу док је била баш, баш млада... Ње нам је свима највише жао. Била је много вредна, све је радила за њега и децу. Имали су 2 ћерке и 4 унучади. Био је добар човек, али паре су га исквариле. Његова породица је била чувена, пољопривредници... Па шта да вам кажемо кад им један дугује чак 70.000 евра. Прича се да је хтео да реновира кућу љубавници, а она иначе има и мужа. Цело село је у шоку. Цело јутро је била јурњава овуда. Полиција на све стране, деца вриштала. Мучену жеу је убио и бацио из кола у јарак, а онда га је полиција опколила и ту се убио", кажу за Телеграф.

Ивани К. се боре за живот

Ивана К. (44) из села Дедине коју је у главу упуцао Зоран Р. (54) у Крушевцу, како Телеграф сазнаје, у веома је тешком стању и лекари јој се боре за живот.

"Пребачена у КЦ Ниш у тешком је стању, има повреду главе, животно угрожена, интубирана", рекли су за наш портал.

Огласио се МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу јутрос су, по пријави грађана да се на улици догодила пуцњава, одмах изашли на лице места где су затекли жену (44) са повредама главе које јој је, како се сумња, хицем из пиштоља нанИо педесетдвогодишњи мушкарац.

Он је, како се сумња, на путу ка Трстенику, истим пиштољем усмртио педесетогодишњу супругу, а потом извршио самоубиство у свом аутомобилу.

Четрдесетчетворогодишња жена је са повредама опасним по живот превезена у крушевачку Општу болницу.

Оружје које је пронађено у аутомобилу педесетдвогодишњег мушкарца било је нелегално, а до сада није пријављиван полицији за насиље у породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана