Дарко Младић: Српска показује да штити тешко стечена права

Срна
Дарко Младић: Српска показује да штити тешко стечена права

БЕОГРАД - Република Српска обиљежавањем Дана уставности и Дана Републике показује да не дозвољава да јој се одузму тешко стечена права и њену државност, оцијенио је Дарко Младић, син ратног команданта Главног штаба Војске Републике Српске Ратка Младића.

”Драго ми је да смо се сви подсетили начина на који је створена Република Српска и жртава које су уложене у њено стварање”, рекао је Младић након што је у Београду пристутвовао свечаном пријему тим поводом.

Он је истакао да му је драго што су одговорни људи и вечерас у Београду истакли да ће бранити Републику Српску и да је српско јединство и даље актуелно.

“Допало ми се и што су рекли да ћемо да помажемо и подржавамо једни друге. Лепо је то чути и надамо се да ће тако бити и у будућности”, рекао је Младић.

У Београду је вечерас одржан пријем који је организовало Представништво Републике Српске поводом Дана Републике и Дана њеног првог устава.

Пријему су присуствовали предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједници парламената Србије и Српске Ненад Стевандић и Владимир Орлић, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, НЈегова светост патријарх српски Порфирије, те посланици, министри у владама двије републике и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана