Дачић: Вучића молим да не расписује изборе сваке године, хоћу да идем у пензију

Танјуг
Дачић: Вучића молим да не расписује изборе сваке године, хоћу да идем у пензију

БЕОГРАД - Предсједник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да је приједлог Александра Вучића да се на изборе изађе на заједничкој листи апсолутно оправдао сва очекивања и да му је веома драго што је цијела Србија препознала да је држава угрожена и што је имала јединствен одговор на сва тешка државна и национална питања.

Дачић се синоћ на конференцији за медије у сједишту Српске напредне странке захвалио члановима, симпатизерима и бирачима Српске напредне странке, СПС и свих других странака које су биле на заједничкој листи, што су, како је рекао, препознали исправност те листе и што су се они сабирали у интересу Србије.              

Посебно је захвалио Вучићу који је предложио стварање заједничке листе.

-Милион пута смо говорили у кампањи да смо ми заједно, зато што је Србија угрожена и зато што имамо сличне ставове, јединствене ставове везане за најважнија државна и национална питања. И у том погледу ми је веома драго да је цела Србија имала јединствен одговор на сва та тешка државна и национална питања - поручио је Дачић.

Додао је да су, како је рекао, „одлучни да бране наше националне и државне интересе, али и да су одлучни и чврсти да наставе путем развоја земље и стварања боље Србије сутра.“

Дачић је замолио Александра Вучића да не расписује изборе сваке године.

-Хоћу да идем у пензију за три, четири године и молим вас да то не чините. Не могу сваке године да имам срчане сметње - рекао је Дачић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана