Дачић остаје на челу странке

Срна
Дачић остаје на челу странке

БЕОГРАД / - Предсједник Социјалистичке партије Србије /СПС/ Ивица Дачић остаје на челу странке, једногласно су одлучили делегати на данашњем Конгресу СПС-а.


Дачић је поручио да је СПС челични стуб јединства државних и националних интереса, а да је политика ове странке усмјерена на двије централне теме - Србију и на јединство и политичку стабилност државе, саопштено је из странке.

Он је истакао да су у Србији приоритет јединство и политичка стабилност, те да без тога нема ничега и подсјетио да социјалисти дају пуну подршку предсједнику Србије Александру Вучићу у борби за националне и државне интересе.

Дачић је на Конгресу, којем су присуствовали и предсједник Србије Вучић и предсједник Републике Српске Милорад Додик, поручио да социјалисти Додику пружају апсолутну подршку у очувању државног и националног интереса када је у питању српски народ.

“То је порука и за Вучића и за Додика и целу Србију. Рачунајте на нас - ми смо челични стуб државног и националног јединства у Србији. Све за Србију, а Србију ни за шта”, закључио је Дачић и захвалио свим коалиционим партнерима на јединственој политици.

Дачићу је ово пети мандат на челу партије.

На Конгресу су изабрани и чланови Главног одбора СПС-а, чланови Статутарне комисије и чланови Надзорног одбора.

Почасни гости Конгреса били су и амбасадори Кине и Русије у Србији, представници братских политичких партија из региона, док се путем видео-линка присутнима обратио предсједник коалиције Сириза Алексис Ципрас, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана