Да се традиција настави и у будућности!

Танјуг
Да се традиција настави и у будућности!

БЕОГРАД - Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић рекао је вечерас на дочеку олимпијаца да се нада да ће се ова традиција настављати и у будућности.

Више десетина хиљада грађана окупило се у Београду да поздрави трофејне српске олимпијце, ватерполисте, Новака Ђоковића, Зорану Аруновић, Дамира Микеца, Александру Перишић и кошаркаше. 

"Надам се да ће се традиција настављати и у будућности. Емоције су врло помешане. Сви смо пријатно изненађени подршком људи. Као што је и Ноле рекао, имали смо искуство да будемо ту и раније, али је другачије као олимпијски тим. Стварно је феноменално, не престајемо да се јежимо", рекао је Богдановић за РТС на балкону Старог двора.

Богдановић се осврнуо и на сукоб који је имао са Леброном Џејмсом на Олимпијским играма у Паризу. Србија је у полуфиналу Олимпијских игара изгубила од Сједињених Америчких Држава послије изузетне борбе, а на тој утакмици у вербалном клинчу нашли су се Богдан Богдановић и Леброн Џејмс.

"Искрено да кажем, не знам. Свађали смо се ту. Борили смо се ту, ја за своје, он за своје. Жар борбе. Биле су ту и псовке. То остаје тамо", закључио је Богдановић.

Србија дочекала освајаче медаља: На балкону Ђоковић, кошаркаши, ватерполисти...

Вучић примио учеснике Олимпијских игара и чланове њихових стручних штабова

Богдановић: Ко је најбољи? Србија!

Ђоковић "запалио" Београд! (ВИДЕО)

Ноле одушевљен атмосфером: Сваки пут ме све више изненађујете

Пешић дириговао "хором", играчи и хиљаде навијача му пjевали и скандирали! (ВИДЕО)

Спектакуларан излазак Јокића: "Замислите тек да воли кошарку..."

Ивана Шпановић чекала олимпијце у маси (ВИДЕО)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана