Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету

Srna
Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету

БЕОГРАД - Руководство Фудбалског клуба (ФК) Црвена звезда уручило је данас 50.000 евра за потребе народних кухиња на Косову и Метохији, које је овај клуб освојио као награду на "Пари купу" у Санкт Петербургу.

Генерални директор ФК "Црвена звезда" Звездан Терзић уручио је чек од 50.000 евра предсједнику невладине организације "Мајка девет Југовића Епархије рашко-призренске" Светлани Стевић.

"Част и задовољство ми је што могу у име Црвене звезде да предам чек од 50.000 евра народним кухињама на Космету. Историја и традиција Црвене звезде нас обавезује да увек и свуда будемо уз српски народ јер смо ми народни клуб", рекао је Терзић.

Он је подсјетио да је Црвена звезда и ове године помогла црквама и манастирима на Космету.

"Наставићемо то да радимо и да помажемо где год има српског народа", рекао је Терзић, саопштено је на званичном сајту клуба.

Стевићева је захвалила за помоћ и исказану бригу за српски народ, истичући да је ова донација од великог значаја.

"То показује колико брину о српском народу на Космету и колика је њихова љубав према нама који тамо живимо и опстајемо. Ова донација нам је значајна јер припремамо 2.300 оброка, а такође бринемо да ли људи имају огрев, деца гардеробу и школски прибор, дакле о свим основним стварима које човеку требају да би преживео", изјавила је Стевићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана