Царина открила скупоцјене мотоцикле у товару намјештаја

Танјуг
Foto: Управа царина Србије

БЕОГРАД - Цариници су приликом контроле комбија марке "Мерцедес спринтер" домаћих таблица на Хоргошу пронашли два сакривена мотоцикла, у товару половног намјештаја.

Комби је на уобичајену царинску контролу на улазу у Србију пристигао два сата послије поноћи, и њиме су из Њемачке ка Богатићу путовала два младића од 22 и 27 година.

Они су цариницима рекли да немају ништа да пријаве сем половног намјештаја и једног бицикла које превозе у товарном дјелу комбија, наводи се у саопштењу Управе царина.

Како цариници нису могли да приђу средишњем дјелу комбија који је са свих страна био ограђен кабастим намјештајем, то је побудило сумњу да се можда у средини нешто крије, па су се цариници одлучили за додатну проверу специјалним уређајем за контролу тешко доступних шупљина.

У средини товара тако су уочени делови мотоцикала, због чега је истоварен сав намјештај и тако откривена два скупоцјена мотора марки ''''Кawasaki З100Р'''' и ''Ducati Fighter B4''.

Како за поменуте мотоцикле нису имали никакву документацију, а постоји и основана сумња да су украдени у Немачкој, случај је предат полицији у даљу надлежност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана