Брнабић: Не знам да ли ћу остати премијерка, то сад није важно

Танјуг
Foto: принтскрин

МОСТАР- Предсједница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас, одговарајући на питања новинара у Мостару, да не зна да ли ће остати премијерка, али да у овом тренутку и није приоритет ко ће какву функцију добити у новој влади, већ је важно да се настави са радом на унапређењу животног стандарда грађана и очувању мира и стабилности у земљи.

"Јуче сам имала састанак са председником Александром Вучићем. Разговарали смо о изборним резултатима са тимом из СНС-а, али смо се више бавили шта можемо у овом тренутку да урадимо за Србију, јер су избори иза нас, а морамо да се фокусирамо на кризу која је пред нама", рекла је Брнабић, која је у Мостару присуствовала отварању Међународног сајма привреде.

Брнабић је навела да њена странка мора да обезбједи континуиран раст и развој земље, као и нова радна мјеста и веће плате и пензије.

Напоменула је да је већина грађана на изборима указала повјерење СНС-у и предсједнику Вучићу, додајући да су већ 4. априла наставили да спроводе своју политичку агенду, како би до краја 2026. просечне плате у земљи биле 1.000 евра, а пензије 500 евра.

Брнабић је нагласила да ће се о томе ко ће имати коју функцију у влади и ко ће шта радити тек разговарати са предсједником Вучићем и осталим члановима странке.

Она је захвалила свим грађанима на указаном повјерењу листи "Александар Вучић - Заједно можемо све", и на томе што су допринијели историјској побједи Вучића.

На питање да ли ће остати премијерка Србије, Брнабић је рекла да у овом тренутку то није важно:

"Не знам да ли ћу остати премијерка Србије и то је у овом тренутку најмање важно", поручила је Брнабић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана