Брнабић: Могу да ме зову и фикус, важно је да напредујемо

Танјуг
Брнабић: Могу да ме зову и фикус, важно је да напредујемо

БЕОГРАД - Предсједница Владе Србије Ана Брнабић каже да се не стиди што је нов кабинет састављала заједно са предсједником Александром Вучићем, него да се тиме поноси и поручила да са Вучићем раде као један тим.

Она је на ТВ Прва рекла да нема проблем са сујетом, нити са тим да је зову "фикус" док год Србија напредује, док расту плате и пензије и смањује се незапосленост.

Нагласила је да је Србија земља побједник у економији, упркос кризи изазваној пандемијом вируса корона.

- Како год да ме неки зову, важно је да напредујемо - поручила је Брнабић.

На питање како су се уклопили нови министри, Брнабић је рекла да је јако задовољна, да нема времена за губљење и да министри који имају велике изазове одмах крећу да раде.

- Добро су се снашли - навела је Брнабић и поручила да сви заједно раде на реализацији приоритета и сагледава се шта све мора да се уради у првих 100 дана рада нове Владе.

Нагласила је да има и изванредну сарадњу са Вучићем и да раде као један тим.

Каже да Вучић у односу на министре може да види ширу слику и укаже Влади на ствари које може да се раде брже и боље.

- То нам даје предност над већином земаља у региону и Европи - рекла је Брнабић и навела да је Вучић политичар свјетског ранга са ким би се савјетовала и кога би увијек послушала.

Додала је да би је интересовало Вучићево мишљење чак и да није предсједник и да Србија као земља може да се поноси његовим знањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана