Бјелогрлићу укинут притвор: Глумац признао напад

Г.С.
Бјелогрлићу укинут притвор: Глумац признао напад

НИШ - Драгану Бјелогрлићу рјешењем Основној јавног тужллашта у Нишу након саслушања укинута је мјера задржавања и пуштен је да се у даљем току поступка брани са слободе.

У потпуности је признао извршење кривичног дјела и изразио жаљење. Имајући у виду такву врсту одбаране тужилаштво је одлучило да му укине мјеру задржавања – рекао је портпарол Вишег јавног тужилаштву у Нишу Владимир Станојевић.

Иначе, саслушање глумца и редитеља Драгана Бјелоглића почело је око 10 часова у Основном јавном тужилаштву у Нишу поводом сумњи да је у понедјељак рано ујутру више пута по глави ударио редитеља Предрага Антонијевића у нишком хотелу "Амбасадор", речено је Тањугу у том тужилаштву, пише Блиц.

Њему је било одређено задржавање до 48 сати због напада, а данас након саслушања укинута је мјера задржавања и пуштен је да се у даљем току поступка брани са слободе.

Антонијевић је прије извијесног времена оптужио Бјелогрлића да му је почетком 2016. године нудио мито да подржи филм "Јесен самураја", што је Бјелогрлић демантовао, уз тврдњу да је преписка лажирана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана