Бивши Пацолијев савјетник осумњичен због убиства супруге

Танјуг
Бивши Пацолијев савјетник осумњичен због убиства супруге

ПРИШТИНА - Косовска полиција и тужилаштво саопштили су данас да је бивши савјетник некадашњег предсједника привремених приштинских институција Беџета Пацолија, Наим Мурсељи ухапшен због сумње да је умијешан у убиство своје супруге.

Како су навели, поред Мурсељија, ухапшена је још једна особа осумњичена за убиство Љиридоне Мурсељи.

Приштински Репортери наводи да је Мурсељи осумњичен да је наручио убиство своје супруге.

Коха додаје, позивајући се на неименоване изворе, да је љекар опште праксе који се сумњичи да је извршио убиство, признао полицији злочин и рекао да га је платио Наим Мурсељи.

Основно тужилаштво у Приштини потврдило је да су двије особе ухапшене, међу којима је супруг убијене, након случаја који је првобитно окарактерисан као "пљачка која је резултирала убиством".

Тужилаштво је додало да су извршене рације на двије локације у Ђаковици и да је одузето оружје за које се сумње да је коришћено приликом убиства, додаје Индексонлајн.

Случај се сада истражује као убиство и инсценирана пљачка.

Након хапшења огласио се и Пацоли, који је на Фејсбуку навео да је шокиран због убиства и поручио да ко год стоји иза "овог страссног и сабласног чина" мора да буде изведен пред лице правде и добије максималну казну.

Приштински медији у четвртак су објавили да је Љиридона Мурсељи убијена након пуцњаве у аутомобилу, у којем је била са породицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана