Београђанин силовао дјевојчицу (13), па се крио шест мјесеци

Г.С.
Београђанин силовао дјевојчицу (13), па се крио шест мјесеци

БЕОГРАД - Београђанин Милош Д. (33) који је данас оптужен због обљубе дјевојчице (13) ухапшен је у септембру прошле године након шест мјесеци потраге и у тренутку хапшења имао је код себе туђу личну карту.

Он је, како смо раније писали, приведен послије шест мјесеци бјекства у једној кафани у Сопоту, а полиција је за њим трагала због сумње да је у марту ове године силовао дјевојчицу (13), чија мајка је полицији пријавила случај.

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је данас оптужницу против Милоша Д. (33) због сумње да је у марту 2022. године у насељу Лештане обљубио дјевојчицу од 13 година.

Осумњичени се терети и јер је крајем истог мјесеца прошле године бејзбол палицом пребио М.М, којем је поново телефонски упутио пријетње у јуну прошле године.

Милошу Д. се оптужницом, која је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, стављају на терет кривична дјела Обљуба са дјететом, Тешка тјелесна повреда и Угрожавање сигурности.

Тужилаштво је предложило суду да окривљеном продужи притвор да не би у кратком временском периоду поновио кривично дјело, имајући у виду да је и раније осуђиван.

Сумња се да је 9. марта прошле године у насељу Лештане извршио обљубу дјевојчице против њене воље.

Такође, како се сумња, он је 23. марта 2022. дошао у кућу М.М, и од њега тражио да утиче на мајку оштећене дјевојчице, да повуче пријаву против њега, а потом га одвезао до куће на другој адреси гдје га је тукао бејзбол палицом и нанио му тешке тјелесне повреде.

Поново му је телефоном пријетио 19. јуна 2022. године, да ће му доћи у кућу да га "избуши". Милош Д. је ухапшен 30. августа 2022. године и од тада се налази у притвору, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана