Београд: Ухапшена четворица нападача на адвоката и судију

Срна
Београд: Ухапшена четворица нападача на адвоката и судију

БЕОГРАД - Полиција у Београду ухапсила је четири особе, осумњичене за напад на адвоката Горана Петронијевића и пензионисаног судију Новицу Пековића, потврђено је Срни у МУП Србије.

У саопштењу МУП Србије наводи се да су ухапшена лица чији су иницијали Н.Ђ. (41), Б.М. (53), У. А. (40) и М. В. (40), због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело насилничко понашање.

Сумња се да су они ноћас у башти једног кафића на Врачару задали више удараца рукама и ногама по глави и тијелу шездесетогодишњем и седамдесетогодишњем мушкарцу.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Првом основном јавном тужилаштву у Београду, наводи се у саопштењу.

Београдски медији су јавили да су Петронијевић и Пековић били у башти кафића на Врачару и без било каквог повода напала их је око поноћи група хулигана која је претходно правила галаму и добацивала пролазницима, а сједели су у кафићу непосредно крај угоститељског објекта где су били Петронијевић и Пековић.

Они су превезени у Ургентни центар и констатоване су им тешке тјелесне повреде.

Петронијевић је потврдио за ТВ "Пинк" да су нападнути и навео да ни он ни Пековић не познају нападаче.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана