Београд: Од помахниталог мушкарца спасао две дjевојке, па звао полицију

GS
Foto: Printscreen

М.С. радник обезбjеђења у једном студенском дому у Београду јуче је испао херој када је ушао у собу гдје је младић К.Р. (21) дјевојци и њеној другарици пријетио репликом пиштоља, сазнаје "Телеграф.рс".

Помахнитали мушкарац убрзо је и ухапшен, а по налогу Другог основног јавног тужилаштва одређено му је задржавање до 48 сати.

Како незванично сазнајемо, К.Р. је јуче са "пиштољем" ушао у студенски дом и отишао код дјевојке у собу. Радник обезбеђења га је примјетио и одмах кренуо за њим.

- Након неколико минута зачуо је свађу која је допирала из собе. Младић се расправљао са две девојке и махао репликом пиштоља и претио им. Радник обезбеђења је успео да га убеди да пусти девојке да изађу из собе. Када је у томе успео одмах је позвао полицију, али је насилник побегао из студенског дома - каже наш извор близак истрази.

Полиција га је експресно нашла и ухапсила у оближњој шуми. Незванично, он је рекао полицији да ако му "неко приђе да ће га убити". Међутим, након свега неколико минута искусни инспектори су га убедили да баци "пиштољ" и да се преда.

Полиција је нашла реплику оружја.

Како незванично сазнајемо, К.Р. су писана два кривична дјела - угрожавање сигурности и спречавања службеног лица у вршењу службене дужности, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана