Београд: Борба за живот десетогодишњака, сумња се да је свему "кумовао" ТикТок изазов

Агенције
Београд: Борба за живот десетогодишњака, сумња се да је свему "кумовао" ТикТок изазов

У саобраћајној несрећи која се догодила синоћ на Новом Београду, тешко је повријеђен дјечак (10), а љекари у Ургентном центру сада му се боре за живот.

Према ријечима очевидаца, дјеца из краја су се често играла у тој улици.

Продавачица из бутика каже да постоји могућност да је у питању био опасни ТикТок изазов. Сумње да је то у питању подгријева начин понашања групе дјечака са којом је у друштву био дјечак који је нажалост ударен колима.

Несрећа на Новом Београду се догодила тако што су се дјеца играла на начин да су претрчавали улицу лијево – десно. Послије краће међусобне препирке, дјечак (10) је узео од друга 200 динара, а затим покушао да побјегне тротинетом. У том тренутку наишло је возило “пежо”, којим је управљала жена и ударило дјечака.

Појавом ТикТока на нашим просторима, кренуо је низ опасних изазова, а међу њима и један гдје дјеца бацају ситан предмет на пут, а затим када виде да долазе кола истрчавају испред њих под изговором да хоће да дохвате бачени предмет.

Слична ситуација се десила у Новом Саду

Таква једна страшна ситуација десила се у Новом Саду прошле године, у близини новосадске основне школе. Упућено је упозорење родитељима, а читав случај пријављен полицији.

Такође, још један ТикТок изазов постојао је прије пар година, гдје су ученици основних школа у Србији, претрчавали улицу када се упали црвено светло за пјешаке, а зелено за возаче, и на тај начин угрожавали сопствене животе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана