Банка Поштанска штедионица поклонила 100 евра клијентима рођеним 1921. године

Танјуг
Банка Поштанска штедионица поклонила 100 евра клијентима рођеним 1921. године

БЕОГРАД- Банка Поштанска штедионица поводом 100 година постојања и непрекидног рада упутила је клијентима - вршњацима, који имају активне текуће рачуне у банци поклон честитку уплатом по 100 евра.

На текуће рачуне клијената банке који су рођени 1921. године уплаћено је по 100 евра у динарској противвриједности, саопштила је Банка Поштанска штедионица.

Како је наведено, тим симболичним гестом Банка Поштанска штедионица жели да захвали највјернијим клијентима са којима је дуги низ година вежу узајамна лојалност, повјерење и поштовање, због којих постоји, расте и ради.

Банка Поштанска штедионица данас је јака, сигурна и стабилна финансијска институција са јасно артикулисаним државним интересом и тачним и рестриктивним резултатом која се, слушајући жеље и потребе клијената, стално осавремењује и усавршава уводећи нове производе и услуге, наведено је у саопштењу.

- Најважнији задатак банке у години јубилеја који ће бити обиљежен низом акција, као и у свим наредним годинама, остаје заједништво и брига за клијенте и запослене - кажу у Банци Поштанска штедионица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана