Алексић стигао у суд, наставља изношење одбране

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Власник школе глуме Мирослав Алексић, оптужен за више силовања и полних узнемиравања полазница његове школе, стигао је у Виши суд у Београду гдје ће данас наставити да износи одбрану.

Алексић је заједно са својим адвокатима и женом ушао у зграду Палате правде а испред су га као и претходни пут сачекали активисти са транспарентима на којима пише "Верујемо Милени Радуловић", "Силовали су у рату, силују и у миру" и "Правда за жртве, казна за починиоце".

Он је у суд стигао из кућног притвора у којем је од 10. септембра прошле године након што му је Апелациони суд укинуо притвор и одредио забрану напуштања стана уз електронски надзор. Алексић је оптужен за четири кривична дјела силовања, од тога два у продуженом трајању и пет кривичних дјела полног узнемиравања, од чега су два такође квалификована у продуженом трајању.

Њега је прва за сексуално злостављање пријавила глумица Милена Радуловић, а убрзо се оптужбама против њега придружила Ива Илинчић, па и друге дјевојке. Ухапшен је 16. јануара прошле године и до 10. септембра је био у притвору, који му је тада замјењен кућним притвором уз електронски надзор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана