Жена напала мужеву љубавницу, чупала је за косу и погодила пивом

ГС
Foto: Илустрација

ЗАГРЕБ - Због испада у аутомат клубу у Хрватској у којем је напала дјевојку (32) коју је оптужила да је љубавница њеног мужа, 47-годишња жена осуђена је те кажњена с 102,26 евра казне, а мора подмирити и 40 евра трошкова судског поступка.

Према пресуди, све се то догодило у јулу прошле године око 21.20 сати у аутомат клубу на бјеловарском подручју.

“Нарушавала је јавни ред и мир на начин да је викала и галамила на радницу аутомат клуба ријечима: ‘Што ти имаш с мојим мужем, др**о‘! Потом ју је с обје руке ухватила за косу и чупала ју. Након тога је с пулта узела отворену лименку пива и погодила дјевојку у предјелу главе, испод десног ока, а пиво се разлило по дјевојци и пулту. Дакле, реметила је јавни ред и мир виком, галамом и тучом”, наводи се у пресуди.

Оптужена је у својој обрани признала све што јој се ставља на терет рекавши како јој је јако жао што је тако поступила јер иначе није таква особа. Мајка је малољетне дјеце и никад није прекршајно кажњавана, каже.

“Цијела ситуација је ескалирала из приватних разлога што је на мене оставило посљедице да сам тренутно на антидепресивима и лијечењу. Дјевојци сам се путем месенџера испричала јер сам сматрала да је то у реду. Молим уважени суд да ми опрости јер у цијелој ситуацији сам ја у ствари оштећена и мој брачни живот који сам градила 30 година. Али, нека буде како суд жели, прихваћам одговорност”, навела је у обрани.

Пресуда је неправоснажна и на њу се може жалити, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана