Жена (30) партнера огребала по лицу и ударила свијећњаком по глави

GS
Foto: Stock

Опште државно одвјетништво у Загребу подигло је оптужницу против 30-годишњакиње која је у јануару у јутарњим часовима након свађе партнера огребала по лицу и врату те га металним свијећњаком ударила по глави.

Како стоји у оптужници, за њу траже годину дана затвора условно "с роком кушње од три године".

Тридесетогодишњакиња је признала све, али је рекла да је партнера повриједила у самоодбрани. Рекла је да се нису вријеђали те да је он био под опијатима и да су се препирали око шетње пса.

"Он је њу гребао, држао за лице и вукао по поду, али ју није гушио. На посебно питање тко је и када прекинуо ту тучњаву, окривљеница наводи да је њихов станодавац куцао на врата, а потом је позвао и полицију. Већ једном давно имали су сличан сукоб, али не толиког интензитета. Окривљеница наводи да она ништа од дроге тај дан (односно то јутро) није конзумирала иако је на столу било 'то'. Њен партнер је тог јутра конзумирао кокаин и спеед, а конзумира га у правилу викендима. Она у правилу конзумира само марихуану, односно ТХЦ", стоји у оптужници њена верзија приче, преноси Индеx.хр.

Тужилаштво тврди да је њена одбрана неконзистентна јер у једном дијелу говори како је све то учинила у самоодбрани, затим говори да га је само огребала у самоодбрани, док на трећем мјесто наводи како су заправо обоје криви, те се не може са сигурношћу утврдити ко је први почео.

Чека се заказивање првог рочишта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана