Због уличне продаје наркотика ухапшено седам лица

SRNA
Због уличне продаје наркотика ухапшено седам лица

ПОДГОРИЦА - Припадници Одјељења безбједности Никшић ухапсили су седам лица у оквиру вишемјесечне акције кодног назива "Кварт три" и поднијели девет кривичних пријава против девет лица због сумње да су извршила кривична дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Управа полиције Црне Горе саопштила је да је никшићка полиција рано јутрос извршила претресе на 15 локација на територији општине Никшић и на једној локацији у Подгорици.

Том приликом су на четири локације пронашли више паковања тежине од око 680 грама марихуане, средства комуникације, 6.500 евра, прибор намијењен за мјерење и паковање опојне дроге.

Јутрос су ухапшена лица чији су иницијали Р.В, И.Ц, Д.П, Р.Н, М.Ч, Д.Б. и Ј.Ђ, док је лице чији су иницијали Ж.Г. раније ухапшен у Србији по међународној потјерници Хрватске за ова кривична дјела, а никшићка полиција је против њега поднијела кривичну пријаву у оквиру предмета "Кварт три".

Кривичном пријавом су обухваћена лица чији су иницијали Р.В. /38/, И.Ц. /38/, Д.П. /39/, Р.Н. /44/, М.Ч. /34/, Д.Б. /42/, Ј.Ђ. /26/ и Ж.Г. /40/, док је против Г.О. /59/ кривична пријава поднијета у претходном периоду.

Од 15 лица, њих 12 се у евиденцијама Управе полиције воде као оперативно интересантна лица, док су три лица припадници криминалних група.

Њих осам, који су процесуирани, су повратници у извршењу кривичних дјела из области злуопотребе дрога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана