Загрепчани сатима чекају због дојава о бомбама: Једна жена урлала: "Морам по јаја!”

ГС
Загрепчани сатима чекају због дојава о бомбама: Једна жена урлала: "Морам по јаја!”

ЗАГРЕБ - Након што је јутрос полиција примила дојаву о бомби на четири локације на подручју Новог Загреба, евакуисан је трговачки центар Avenue Mall, као и Прекршајни и Општински суд, те Загребачки Велесајам.

У току је преглед простора, а како говоре радници и купци, аларм се у Avenue Mallu, због дојаве о бомби огласио у 10 и 15 часова, након чега су његове просторије евакуисане, пише „Јутарњи лист“.Полиција је стигла након свега неколико минута.

Тренутно испред Avenue Malla нема гужве, тек неколицина купаца чека како би у гаражи преузела своје аутомобиле, док се већина радника разбјежала по кафићима. На улазу у трговачки центар стоји радник обезбјеђења који грађанима говори да не могу ући.

Иако већина купаца тек с блажим разочарањем и колутањем очима прима вијести о затвореном трговачком центру, неки приговарају раднику обезбјеђења јер их не пушта унутра.

- Дошла је једна госпођа која је почела урлати, те је говорила да мора по јаја кад је радник обезбјеђења није пустио  - препричала је једна Загрепчанка.

Два полицајца су у 12 и 15 часова изашла из шопинг центра. Одмах су малобројни купцима кренули према њима тражећи одговор на питање кад ће претрага завршити.

- Неће вам то скоро. Вјеројатно тек негдје око четири - одговорио им је полицајац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана