Загреб: У пуцњави рањен контраверзвни бозносмен Михаел Љубас

index.hr
Загреб: У пуцњави рањен контраверзвни бозносмен Михаел Љубас

Загреб - Вечерас нешто прије 19 часова, на Селској цести у Загребу, дошло је до пуцњаве. Пуцњава се догодила на бензинској пумпи. Непознати починилац пиштољем је повриједио једну особу тако што јој је пуцао у ногу.

Како дознаје inxex.hr у пуцњави је рањен контроверзни тајкун, власник четничког портала Дневно.рс и усташког портала Дневно.хр Михаел Љубас. Адвокат Звонимир Ходак потврдио је за Index да има информацију како је Михаел Љубас случајно погођен у ногу тoком покушаја пљачке бензинске пумпе.

Упуцан у ногу

"Он се нашао тамо и том приликом добио један метак у ногу, то су информације с којима ја располажем, ја не тврдим да су оне тачне, али с тиме сада располажем. Ја сам их добио из два мјеста и вјерујем да ће сутра полиција објавити да је била пљачка", казао је за Index.

Замољен да коментарише наводе појединих медија да је Љубас рањен у "сачекуши", Ходак је рекао да би то било чудно.

"Чини ми се некако и логично да то није случај, ако је то била сачекуша, онда је она врло лоша.., да неког погоде у ногу, а не у главу или трбух", казао је.

У току потрага за починитељем

На терен је стигло чак шест полицијских возила и једно возило Хитне помоћи. Иако су се појавила информације да се радило о покушају пљачке бензинске пумпе, за Индекс ту информацију у полицији нису могли потврдити. Како јавља РТЛ, двојица нападача били су на моторима те су након пуцњаве побјегли.

Истражиоци прегледавају снимке надзорних камера на бензинској постаји, а у току је и потрага за починитељима. "Чешљају" се околне зграде, улице и гараже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана