Задарска полиција привела двије особе због напада на Звездину делегацију

Танјуг
Foto: Илустрација

Поводом два одвојена напада у Задру на особе из делегације Кошаркашког клуба Црвена звезда, задарска полиције саопштила је синоћ да се "у просторијама полиције налазе се двије особе које се доводе у везу с овим догађајима".

У суботу "око 20 сати полицијски службеници Полицијске управе задарске примили су дојаве за два догађаја, који се доводе у везу с одржавањем", данашњег спортског такмичења у Задру.

"У току је криминалистичко истраживање ради утврђивања свих околности и чињеница ових догађаја. У просторијама полиције налазе се двије особе које се доводе у свезу с овим догађајима. По довршетку криминалистичког истраживања, полиција ће правовремено обавијестити јавност", наведено је у саопштењу, преноси Индекс.

Огласила се АБА лига послије инцидента у Задру

КК Црвена звезда Меридианбет претходно је саопштила да су "током суботе увече у два одвојена инцидента у Задру без икаквог разлога нападнути члан УО клуба, заједно с још једним пријатељем клуба који је био у друштву, као и два члана новинарске екипе која је с делегацијом КК Црвена звезда стигла из Барселоне".

Како је наведено, сви су у нападу од стране бројних маскираних хулигана претучени и том приликом доживјели озбиљне повреде.

"Као клуб захтијевамо хитну реакцију надлежних тијела, на првом мјесту хрватске полиције и служби безбједности као и привођење нападача, јер је невјероватно да се нападају људи који су у Задар стигли као дио делегације нашега клуба, који нису имали никаква обиљежја нашега клуба на себи, нити су на било који начин провоцирали било кога", истиче се у саопштењу КК Црвена звезда.

Звездина делегација претучена у Задру!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана