Вучићу стигла честитка из Хрватске: Ваша побједа је и наша побједа

ГС
Foto: Танјуг

ЗАГРЕБ - Предсједник скупштине СДСС-а Војислав Станимировић заједно с представницима странке и челницима српских институција на истоку Хрватске честитао Вучићу побједу.

"Поштовани Предсједниче Александре желимо да Вам честитамо на сјајној изборној побједи већ у првом кругу. Ваша побједа је и побједа нашег народа и наше Србије", стоји, између осталог, у честитци.

"То је побједа мира и стабилности који су нам свима неопходни у овим изазовним временима. Сви ми Срби који живимо ван Србије у Вашој побједи видимо наду бољих односа у читавом региону и заштите положаја свих Срба ван Србије. Побједа Вас и побједа СНС-а донијеће године просперитета и развоја нашој Србији. Важно је да останемо уједињени у стратешким опредјељењима нашег народа како у Србији тако у региону. Наставак вођења одговорне политике допринијеће још већој саборности нашег народа и још бољем националном јединству. Пошто су ово основе вашег политичког рада Ваша побједа је и наша побједа и побједа сваког Србина живио он у Србији или ван ње. Честитамо Предсједниче!", наводи се у тексту.

Такође, честитку су поред предсједника Главне скупштине СДСС-а Војислава Станимировића, потписали и Дејан Дракулић предсједник Заједничког вијећа општина, Драгана Јецков потпредсједница СДСС-а, Срђан Јеремић дожупан Вуковарско-сремски и Срђан Колар замјеник градоначелника Вуковара, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана