Војни ранац пао са неба у Сјеверној Македонији: Оштетио кров, инцидент узнемирио локалце

ГС
Foto: Мондо

У граду Неготину у Сјеверној Македонији је на кров једне куће пао војни ранац.

У Сјеверној Македонији се догодио несвакидашњи инцидент, када је са неба пао војни ранац. Претпоставља се да је предмет случајно пао из авиона, саопштио је огранак парламентарне странке Љевица из овог града. Министарство унутрашњих послова (МУП) је потврдио инцидент и открио да је причињена материјална штета која ће бити надокнађена, преноси Мондо.

"Јуче је 35-годишњи Б.С. из Неготина пријавио је да је део падобранске опреме пао на кров његове куће и оштетио неколико цријепова. Увиђај је извршила екипа Полицијске управе Неготино и пронађен је војни ранац припадника савезничке војске у оквиру Мултинационалне вежбе "Вјежба падобранци из авиона" изнад рејона Неготина. Објекат је враћен лицу, а штета на крову биће надокнађена", кажу из МУП-а. 

"Можда у Неготину нема воде, можда нема адекватне уличне расвјете, можда нема улагања, али зато нам у Неготину ранчеви падају са неба! Јуче послије подне неидентификовани предмет пао је на стамбени објекат. Упркос брзој реакцији војне полиције и наших 'пријатеља' из НАТО-а, то ипак није прошло незапажено од наших суграђана. Питамо се, ако је ранац пао са летећег објекта, постоји ли опасност да нешто значајно ризично и кобно падне по живот и здравље Неготинаца? А шта да је овај објекат пао на мјесто гдје је велика фреквенција људи?" написала је Левица Неготино на свом Фејсбуку.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана