УРА : Рaзговори са свима, па и Ђукановићем, само демократе не учествују

Срна
Foto: Агенције

ПОДГОРИЦА - У разговорима о формирању нове владе у Црној Гори са руководством Грађанског покрета УРА учествовао је и ДПС Мила Ђукановића, једино нису Демократе.

Демократе су једина парламентарна странка која за сада не учествује у разговорима о формирању европске владе, саопштили су из Грађанског покрета УРА, уз оцјену да код свих осталих постоји висок степен усклађености поводом њеног формирања.

Из покрета УРА су навели да су разговарали са лидерима Демократског Фронта Андријом Мандићем и Миланом Кнежевићем, представницима Социјалистичке народне партије Владимиром Јоковићем и Драганом Вукићем, мањинских партија Фатмиром Ђеком, Ником Ђељошајем и Ервином Ибрахимовићем и представницима Социјалдемократа Дамиром Шеховићем и Борисом Мугошем.

УРА наводи да је њихов лидер Дритан Абазовић, заједно са извршним директором Зораном Микићем, јуче разговарао и са представницима Демократске партије социјалиста разговарали су јуче, а на састанку су били Мило Ђукановић, Данијел Живковић и Иван Вуковић.

Из овог покрета су навели да ће се консултације наставити наредних дана и почетком сљедеће седмице.

"Претходних дана представници УРА консултације су обавили са Социјалдемократском партијом, Покретом за промјене и Цивисом", наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана